۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۲:۰۳

فرماندار خواف اعلام کرد؛

آمادگی کامل دستگاه‌های ستاد مدیریت بحران در شهرستان خواف

آمادگی کامل دستگاه‌های ستاد مدیریت بحران در شهرستان خواف

خواف- فرماندار خواف از آمادگی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران در شهرستان خواف خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه جمعه جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان خواف با حضور فرماندار شهرستان خواف و سایر اعضا در محل فرمانداری تشکیل شد.

مهدی عباسپور، فرماندار شهرستان خواف در این نشست با اشاره به آخرین وضعیت هواشناسی اظهار کرد: این جلسه جهت پیشگیری و آمادگی لازم همه دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران برای مقابله با بحران‌های احتمالی ناشی از بارندگی‌های شدید طی روزهای پیش رو در شهرستان است.

فرماندار شهرستان خواف گفت: با توجه به اهمیت موضوع همه دستگاه‌های عضو ستاد پیشگیری، هماهنگی عملیات پاسخ به بحران ضمن آمادگی کامل، همکاری و تعامل لازم برای مقابله با هرگونه حوادث ناشی از بارندگی‌ها را داشته باشند.

وی اظهار کرد: یکی از مراحل مدیریت بحران پیشگیری است و از دستگاه‌های متولی انتظار است اقدامات پیشگیرانه نسبت به رفع آب‌گرفتگی هنگام سیل، قطعی برق، قطع مسیرهای مواصلاتی، جلوگیری از قطع تأسیسات زیرساختی مخابرات و سیستم‌های ارتباطی، قطع آب شرب و شبکه‌های آب شهری و روستایی و اطلاع‌رسانی و اعلام هشدارهای به‌موقع، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم را انجام دهند.

کد مطلب 6012474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha